Over Bod’or KTM

Naamswijziging
Bod’or is jarenlang als een losstaande merknaam door het leven gegaan. Een aantal jaren geleden is het bedrijf samen gegaan met het Duitse merk KTM. In Duitsland is er toen gekozen de namen te bundelen en in Nederland zijn we blijven communiceren onder de naam Bod’or. Omdat we trots zijn op het feit dat we een Duits bedrijf zijn en de krachten van beide bedrijven hebben gebundeld gaan we vanaf nu ook in Nederland verder onder de naam Bod’or KTM. Er verandert verder niets. U kunt dezelfde prachtige producten, van dezelfde uitmuntende kwaliteit in uitstraling en functionaliteit verwachten.

Over Bod’or KTM
Bod’or KTM is een bedrijf van kennis en vakmanschap op het gebied van deur- en kozijnsystemen. Bod’or vanuit Nederland en KTM uit Duitsland zijn samengebracht om vanuit de ‘best of both worlds’ gedachte de beste producten te maken. Het Duitse vakmanschap is duidelijk terug te zien in de kwaliteit van de producten, wat altijd voorop staat. Elk onderdeel in de productie geeft net dat beetje extra aandacht. Ook de kwaliteit van de techniek is belangrijk, om het product uiteindelijk in gebruik optimaal te laten functioneren. Hiervoor zijn zowel deur áls kozijn noodzakelijk. Deze twee producten worden vaak apart genoemd, maar vormen voor ons één geheel, een element.

Elementen
Wij denken altijd in elementen, dat wil zeggen deur plús kozijn. Bod’or KTM zorgt dat beiden perfect op elkaar aansluiten, zodat niet alleen het uiterlijk van het product hoogwaardig is maar ook het gebruik naar een hoger niveau getild wordt. Daarnaast mag de uitstraling van de producten natuurlijk niet achterblijven. Vanuit de Nederlandse expertise wordt er daarom gekeken naar het assortiment, wat altijd inspeelt op de trends uit de markt. Zowel vanuit eigen ervaring of in samenwerking met gerenommeerde Nederlandse designers bieden wij een collectie aan met voldoende keuzemogelijkheden om altijd iets passends aan te kunnen bieden. Kortom: Bod’or KTM is een verrijking voor elk interieur.