Vakmanschap

De details van het vakmanschap, de vaardigheid en de professionaliteit van onze medewerkers onderscheiden Bod’or KTM. Jarenlange ervaring, techniek, ambacht en design komen in onze fabriek in Bocholt samen. Hier fabriceren we alle deursets voor de nationale en internationale markt. Na een machinale bewerking van de deurplaten vindt een handmatige oppervlaktebehandeling en afwerking plaats. Elke deur is zorgvuldig met de hand geschuurd, gelakt en gespoten.

Streven naar kwaliteit

Tot in de kleinste puntjes streven onze mensen naar kwaliteit. Niet alleen de mensen in de fabriek, iedere medewerker is voortdurend gemotiveerd om in alles wat we doen nog beter te worden. Dat doen we samen. Het zit in ons karakter, we delen dezelfde passie, toewijding en bevlogenheid.

vakmanschap

Grondstoffen vormen de basis

Kwaliteit leveren begint bij de juiste keuze van grondstoffen en materialen. Onze specialisten zoeken continu naar de beste materialen. De deursets moeten moeiteloos lang meegaan. Onder één dak ontwikkelen we met ons vakmanschap een integrale oplossing. Hierbij zijn stabiliteit en sluitcomfort belangrijke kenmerken. We maken een zorgvuldige selectie van de basisconstructie en de fineersoorten. Voor de afwerking en optimale bescherming van onze deuren passen we handmatige laksystemen toe en gebruiken we lakken die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Door de veelzijdigheid in RAL-, NCS- en Sikkenskleuren is elke deur af te stemmen op het interieur.